Mainos
Mainos

Ryöstäjä iski kahteen kauppaan tunnin sisällä – ulkopuolinen puuttui rohkeasti

Lounais-Suomen poliisi kertoo pidättäneensä tänään aamupäivällä miehen, jota epäillään ainakin kahden kaupan ryöstämisestä eilisiltana.

Poliisi sai ilmoituksen Valintatalon kassan ryöstön yrityksestä eilen iltayhdeksän aikaan Kaarinan Littoisissa.

Tekijä oli saapunut liikkeeseen ja palauttanut pulloja pullonpalautukseen. Kassalla epäilty oli ojentanut pullonpalautuslapun kassanhoitajalle, joka oli avannut kassan antaakseen rahat pullon palautuksesta. Tällöin epäilty oli hypännyt tiskin yli ja työntänyt myyjän pois.

Epäilty oli alkanut penkomaan auki ollutta kassaa. Poliisin mukaan paikalla ollut ulkopuolinen asiakas oli puuttunut tilanteeseen ja mennyt väliin. Käsirysyn jälkeen oli epäilty poistunut liikkeestä ilman rahoja.

Hieman kello 22 jälkeen sama tekijäryösti Hiiskanaukeantien Siwan Kaarinassa. Tällä kertaa epäilty käytti teräasetta, jolla uhkasi myyjää kassalla. Epäilty kahmi rahoja kassasta ja poistui paikalta. Saalis jäi verraten pieneksi.

Poliisi suoritti usean partion voimin lähietsintää heti tekojen jälkeen, mutta tekijää ei vielä illalla tavoitettu.

Tänään poliisi pidätti epäillyn kello 11.10 Turun alueella.

Miestä epäillään ryöstöstä ja ryöstön yrityksestä. Poliisi selvittää myös miehen mahdollista osallisuutta muihin vastaaviin tekoihin.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme