Mainos
Mainos

Ryöstäjät pahoinpitelivät antiikkikaupan myyjän

Helsingissä ryöstettiin maanantaina aamupäivällä Annankadulla sijaitseva antiikkiliike. Teko tapahtui Old Times -nimisessä liikkeessä kello 11.00-11.30. Ryöstäjät veivät mm. erilaisia koruja.

Antiikkikauppaan oli tullut kaksi venäjää puhuvaa miestä.Miehet olivat sitoneet liikkeessä työskennelleen 55 -vuotiaan mieshenkilön sekä pahoinpidelleet miestä nyrkeillä kasvoihin lyömällä.

Hän oli ehtinyt olla sidottuna jonkin aikaa liikkeessä kunnes paikalle tullut asiakas huomasi tapahtuneen.Uhri kuljetettiin sairaalahoitoon kasvojen vammojen vuoksi.

Poliisipartioiden etsintätoimenpiteistä huolimatta rikoksentekijät pääsivät pakenemaan eikä heitä ole toistaiseksi tavoitettu.Heidän pakosuunnastaan ei ole tässä vaiheessa tarkempaa tietoa.Tarkempaa tietoa ei ole tässä vaiheessa myöskään anastetusta omaisuudesta ja sen määrästä.

Kummatkin miehet olivat noin 170-175 cm pituisia.Ikää miehillä oli 35-45 vuotta.Miehet eivät olleet naamoituneina.Toinen miehistä oli tumma ja tukeva,päässä sininen pipo ja toisella miehellä oli musta vaatetus.Miehillä oli mukanaan yksi tai kaksi kookasta mustaa kassia.

Poliisi pyytää tietoja yleisöltä tuntomerkkeihin sopivista miehistä ennen tekoa ja teon jälkeen sekä tietoa miesten postumissuunnasta.Tiedot voi ilmoitta numeroon 1895464 ja virka-ajan jälkeen numeroon1894002.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme