Mainos
Mainos

Ryösti Siwan puukolla, kuljettaja odotti pihalla – poliisi löysi epäillyt vartissa

Poliisi sai tänään kello 8.17 ilmoituksen Siwan ryöstöstä Kuopion Itkonniemellä.

Ilmoituksen mukaan ryöstäjä uhkasi myyjää puukolla ja sai kassasta saaliiksi vähäisen summan rahaa. Ryöstäjää odotti kaupan pihalla kuljettaja ja henkilöauto, jolla tekijät poistuivat paikalta.

Poliisi löysi pakoauton hylättynä muutaman kilometrin päästä Kelloniemestä. Pakoauton luota oli poistunut useampi henkilö. Poliisi tavoitti nopeasti kolme henkilöä kello 8.30 aikaan muutaman sadan metrin päästä Saarijärven kaupunginosasta ja heidät otettiin kiinni törkeästä ryöstöstä epäiltynä.

Lisäksi poliisi suoritti kotietsinnän asuntoon lähellä kiinniottopaikkaa ja sen seurauksena poliisi otti kiinni vielä yhden henkilön.

Ainakin osa ryöstösaaliista ja epäilty tekoväline on saatu poliisin haltuun. Epäilty päätekijä on myöntänyt kuulusteluissa tehneensä ryöstön. Muiden kiinniotettujen osuutta ryöstöön selvitellään ja heidän kuulustelunsa ovat vielä kesken.

Epäillyt ovat kuopiolaisia ja poliisille entuudestaan tuttuja.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot