Mainos
Mainos

Saiko sieppaaja vaikutteita amerikkalaisesta tv-sarjasta?

Poliisi aikoo selvittää, löytyykö 8-vuotiaan kotkalaistytön sieppauksen ja suositun televisiosarjan väliltä yhteyttä.

Sieppauksen eri vaiheet etenivät hyvin samankaltaisesti kuin viime viikolla esitetyssä Mentalist-sarjan jaksossa. Ohjelmassa nuorehko mies sieppasi koulumatkalla olevan lapsen ja sitoi hänen kätensä ja jalkansa. CBI-agentit löysivät lopulta lapsen syrjäisestä metsämökistä.

Ohjelmassa epäilty oli rakastunut lapsen äitiin. Sieppaajan suunnitelmana oli palauttaa lapsi takaisin ja saada äiti näin rakastumaan häneen. Tässä vaiheessa epäillyn 22-vuotiaan kotkalaisen miehen motiivista ei ole tietoa.

Kotkassa epäilty tekijä sitoi 8-vuotiaan tytön kädet ja jalat heti sen jälkeen kun oli siepannut tytön pakettiautoon. Tyttö löydettiin syrjäisestä mökistä.

Kymenlaakson poliisi ei varsinaisesti tutki Mentalist-ohjelman yhteyttä sieppaukseen. Poliisi aikoo kuitenkin ottaa huomioon senkin vaihtoehdon, että sieppaaja olisi saanut ohjelmasta vaikutteita.

– Kyllä meidän täytyy sekin selvittää, rikoskomisario Juha Junkkari Kymenlaakson poliisista kertoo MTV3 Uutisille.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme