Mainos
Mainos

Salo osasi odottaa lahjontasyytteen kaatumista

Kansanedustaja Petri Salo (kok) on tyytyväinen käräjäoikeuden päätökseen hylätä syyte lahjonnasta. Salo osasi odottaa, että asia ratkeaisi näin. Syyte oli hänen mielestään kuolleena syntynyt ajatus.

- En tiedä Suomessa kuin yhden virkamiehen, jonka mielestä kuppi kahvia voi olla lahjontaa, Salo sanoi päätöksen jälkeen.

Salo ei rohkene pitää asiaa vielä loppuunkäsiteltynä. Hän viittaa syyttäjän aiempaan toteamukseen, että tässä haetaan ennakkopäätöstä.

Salo arvelee, että asia punnitaan vielä korkeimmassa oikeudessa.

- Kahvikuppini kanssa saan vielä pitkään roikkua löysässä hirressä.

Myös sakkotuomio ylinopeudesta oli poliisina toimineelle Salolle odotusten mukainen. Hän sanoo tietävänsä, että virassa olevan poliisin oikeudessa antama todistus muodostuu yleensä päätökseksi.

Saloa kiinnostaa myös tietää, miksi asian toisin nähneen silminnäkijän todistusta ei pidetty riittävän vakavana. STT:n haastattelun hetkellä hän ei ollut vielä ehtinyt perehtyä tuomion perusteluihin.

(MTV3 - STT)

Lue myös:

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme