Mainos
Mainos

Salossa raju ulosajo – kuski lensi autosta

Ilman turvavyötä ajanut henkilöautonkuljettaja on joutunut sairaalahoitoon rajun ulosajon seurauksena Salossa. Nainen oli käyttänyt niin sanottuja muuntohuumeita.

Turma sattui Salon Kuusjoella puoli seitsemän aikaan, kun paikallisen naisen kuljettama auto suistui mutkassa tieltä ja päätyi pellolle.

Auto oli suistunut ensin ojaan ja kimmonnut siitä pellolle. Pellolla auto oli pyörinyt useita kertoja katon kautta ympäri usean kymmenen metrin matkan, päätyen lopulta katolleen. Kuljettaja ei ilmeisesti ehtinyt jarruttaa lainkaan.

Auton kuljettaja, joka ei käyttänyt turvavyötä, lensi ulos autosta ja jäi ojan pohjalle loukkaantuneena.

Paikalle hälytettiin useita pelastuspuolen yksiköitä sekä lääkintähelikopteri Mediheli. Loukkaantunut kuljettaja kuljetettiin Turun yliopistolliseen keskussairaalaan.

Poliisin mukaan kuljettaja oli aiemmin päivällä käyttänyt niin sanottua muuntohuumetta. Kuljettaja itse arvioi ulosajon syyksi sen, että hän oli nukahtanut ajon aikana.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme