Mainos
Mainos

Sarjakuristaja karkasi yhdessä toisen vangin kanssa – poliisi julkaisi kuvat

Poliisin mukaan eilen vankien kauppareissulta karannutta Michael Penttilää voidaan pitää vaarallisena.

Ryhmä Laukaan avovankilan vankeja oli asioimassa kaupassa yhteiskuljetuksella. Ryhmän oli tarkoitus palata takaisin vankilaan kello 18.15. Kaksi vankia jäi kuitenkin tulematta kyytiin, eikä heitä tavattu sovitun tapaamispaikan läheisyydestä.

Tuntomerkit


Michael Penttilällä (s. 1965) on päällään oranssi/musta college, jossa selässä iso HD-logo ja edessä vasemmalla pieni HD-logo. Jalassa hänellä on vaalean siniset, tiukat Leviksen farkut sekä valkoiset Converse-lenkkarit. Hänellä on vasemmassa kädessään kultainen rannekello.

Långströmillä (s. 1984) oli päällään musta nahkatakki ja mustat suorat housut. 

Poliisi tutkii tapauksia vankien karkaamisina. 

Sekä vuonna 1965 syntyneellä Michael Penttilällä että vuonna 1984 syntyneellä Tenho Långströmillä on vakavaa väkivaltataustaa. Poliisin mukaan erityisesti Penttilää voidaan pitää vaarallisena.

Miesten tiet ovat erkaantuneet poliisin mukaan jo eilisiltana. Långström on mahdollisesti liikkeellä vuoden 2009 Volvo henkilöautolla, jonka rekisterinumero on TTY-152. Poliisi kaipaa havaintoja miesten liikkeistä ja auton liikkeistä. 

Havainnot pyydetään ilmoittamaan välittömästi hätänumeroon 112.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme