Mainos
Mainos

Sarjasurmaajaksi epäillyllä pitkä ja raskas rikoshistoria – veti housut alas ja hakkasi uhria kepillä

Pohjois-Karjalassa useista tapoista ja tapon yrityksistä epäilty mies on tuomittu aiemmin useista rikoksista.

Itä-Suomen hovioikeudesta saaduista päätöksistä selviää, että miehellä on lainvoimaisia tuomioita muun muassa lukuisista pahoinpitelyistä ja laittomista uhkauksista, törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä kotirauhan rikkomisesta.

Lisäksi mies on tuomittu myös heitteillepanosta, virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, kunnianloukkauksesta ja oikeudenkäytössä kuultavan uhkaamisesta.

Hovioikeuden päätöksistä selviää, että useat tapaukset liittyvät alkoholinkäyttöön, jonka yhteydessä seurueessa on syntynyt tappeluita. Mies on tällaisessa tilanteessa muun muassa pahoinpidellyt uhria kuumalla vesisuihkulla pakotettuaan tämän väkivalloin lattialle. 

Mies on myös tunkeutunut luvatta erään miehen asuntoon, jossa hän on törkeästi pahoinpidellyt tätä ensin lyömällä nyrkillä, minkä jälkeen hakkaamalla maassa makaavaa miestä puukepillä. Hän myös nöyryytti uhriaan vetämällä tämän housut alas.

Mies on myös uhannut suusanallisesti häntä vastaan todistanutta naista ampumisella.

Oikeudessa mies on istunut lukuisia kertoja, sillä häneen liittyviä käräjäoikeuden tuomioita on vuosina 2002–2015 kertynyt lähes 50.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme