Mainos
Mainos

Seinäjoen hölmöläisvarkaat karkuteillä - poliisi kaipaa vihjeitä

Poliisi ei ole vielä tavoittanut kolmea miestä, joiden epäillään varastaneen viime viikon lauantaina seinäjokelaisesta Rengastien Autotarvikkeesta vanhan BMW-auton.

Tiedätkö jotain?

Autovarkaisiin liittyvistä havainnoista voi ilmoittaa poliisille numeroon 0295 440 513.

– Kaverit ja tuttavat tunnistavat varmasti valvontatallenteella näkyvät kaverit. Otamme vihjeitä vastaan, kertoo rikoskomisario Sakari Palomäki Pohjanmaan poliisilaitokselta.

Rengastien Autotarvike Oy etsii auton anastajia ja jakoi varastamisesta valvontakameratallenteen Facebook-sivuillaan. Videolta näkyy, kuinka kolme miestä käyttää yli neljä tuntia aikaa vanhan BMW:n varastamiseen. 

Poliisi kuitenkin huomauttaa, että videolla näkyvä valkoinen Volvo ei liity tapaukseen.

– Autossa olleet ovat kokeneet tulleensa videon myötä epäillyiksi. Meidän käsityksen mukaan he eivät liity tapaukseen, Palomäki korostaa.

Rikoksen uhreiksi joutuneiden oma aktiivisuus sosiaalisessa mediassa on poliisin mukaan usein avuksi tutkinnassa - vaikka ongelmiakin voi tulla.

– Asianomistajien aktiivisuus on vähän kaksiteräinen miekka. Tällaisessa tapauksessa se on varmasti avuksi, mutta joskus tekijöiden etsiminen ominpäin voi hankaloittaa tutkintaa. Jos tekijä esimerkiksi huomaa hänestä julkaistun kuvan tai videon, hän voi hävittää tekoaikana päällään olleet vaatteet, rikoskomisario Sakari Palomäki huomauttaa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme