Mainos
Mainos

Seinäjoen raju rivitalopalo: Toinen pidätetyistä vapautettu

Seinäjoella poliisi on päästänyt vapaaksi toisen rajun rivitalopalon johdosta kiinni otetun. Toinen on yhä pidätettynä.

Poliisi otti aiemmin kiinni kaksi nuorta miestä epäiltynä teosta. Toinen miehistä on talon vakituinen asukas, toinen mies oli vieraana asunnossa.

Tekoa tutkitaan törkeänä tuhotyönä. Rrikoskomisario Esa Uusi-Kakkuri kertoi aiemmin alustavien kuulusteluiden jälkeen, että talon vakituista asukasta ei näyttäisi olevan syytä epäillä rikoksesta

Uusi-Kakkurin mukaan teon tahallisuuteen viittaa palon epätavallisen nopea leviäminen ja sen rajuus. Pidätys tehtiin hänen mukaansa tutkinnan turvaamiseksi.  

Paikan päällä on tehty tänään teknistä tutkintaa. Lisäksi poliisin työlistalla on muun muassa joitakin kuulemisia.

Palon voimakkuutta lisäsi grillin kaasupullosta purkautuneen kaasun palaminen.  

– Kuitenkin jo nyt on selvinnyt, että kaasupullot eivät liity tämän palon syttymiseen. Palon edetessä kaasuletkut paloivat poikki ja yhdestä pullosta purkautui kaasu, joka kiihdytti vielä paloa.

Vuonna 1969 rakennettu neljän huoneiston rivitalo tuhoutui käyttökelvottomaksi tulipalossa. Kukaan ei loukkaantunut. Sen läheisyydessä oli muitakin rivitaloja, joita pelastuslaitos suojasi tulelta.  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme