Mainos
Mainos

Seinäjoen teinisurma oikeudessa – MTV Uutiset seuraa

Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeus alkaa käsitellä tänään niin sanottua Seinäjoen teinisurmaa. Syyttäjä vaatii 15-vuotiaalle tytölle rangaistusta nuorena henkilönä tehdystä murhasta. MTV Uutiset seuraa oikeudenkäyntiä paikan päällä.

28. huhtikuuta oli murheellinen päivä Seinäjoella ja koko Suomessa. Kahdeksatta luokkaa käyvä tyttö kuoli omakotialueella tavallisen koulupäivän päätyttyä. Pian tapahtuneen jälkeen poliisi tiedotti, että teosta epäillään 15-vuotiaan tytön saman ikäistä kaveria. 

Nyt syyttäjä hakee kaverille rangaistusta murhasta suunnitelmallisuuden ja raa'an tekotavan perusteella. Tyttö on syyttäjän mukaan tunnustanut, ettei talossa ollut surmahetkellä ulkopuolisia.

MTV Uutisten tietojen mukaan teon motiivina on ollut ainakin osittain se, että tytöillä oli sama ihastuksen kohde.

Epäilty on ollut mielentilatutkimuksessa, jonka tulokset valmistuivat kaksi viikkoa sitten. Niistä ei ole kerrottu julkisuuteen.

Moni muukin asia on vielä hämärän peitossa ja saattaakin jäädä sellaiseksi, sillä epäilty on pyytänyt asian käsittelyä suljetuin ovin. Salaamisesta päätetään tänään oikeudenkäynnin aluksi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme