Mainos
Mainos

Sekava kuljettaja pakeni poliisia jopa 160 km/h – suurin osa matkasta vastaantulevien kaistalla

Mieskuljettaja yritti paeta poliisia tänään Haapavedellä. Vuonna 1982 syntynyt mies lähti pakenemaan poliisia puoli yhden aikaa yöllä.

Poliisipartio oli saanut ilmoituksen epämääräisestä autoilijasta Haapaveden keskustassa. Kohdatessa auto kaasutti pakosalle poliisin kehotuksesta piittaamatta.

Pakoyrityksen aikana henkilöauton nopeus oli korkeimmillaan noin 160 kilometriä tunnissa, ja pakomatkaa kuljettiin niin sora kuin kestopäällysteteillä pääasiassa vastaantulevien kaistalla.

Pako päättyi Haapaveden keskustassa juoksukilvan ja hangoittelun jälkeen. Kuljettajan todettiin olevan sekavassa kunnossa ja hänen epäillään nauttineen huumaavia aineita. Autosta oli kaksi matkustajaa.

Kävi ilmi, että miehelle oli asetettu matkustuskielto, ja poliisi on muutoinkin kiinnostunut miehen viimeaikaisista tekemisistä. Miehen käyttämän, liikennekäytöstä poistetun auton alkuperää myös selvitellään.

Mies on asian johdosta kiinniotettuna.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme