Mainos
Mainos

Seksi virka-autossa toi päiväsakkoja suojelupoliisin työntekijälle

Helsingin käräjäoikeus on tuominnut suojelupoliisin työntekijän kahteenkymmeneen päiväsakkoon virkavelvollisuuden rikkomisesta.

Supon työntekijä harrasti useita kertoja seksiä virka-ajalla ja virka-autossaan. Teot tapahtuivat vuonna 2010.

Työntekijän tuloilla maksettavaksi tuli yhteensä 600 euroa.

Käräjäoikeudessa kiisteltiin, tapahtuiko seksin harrastaminen työntekijän virka-aikana vai ei. Syytetty myönsi harrastaneensa seksiä virka-autossa ja työtehtävissä, mutta vetosi seksin tapahtuneen taukojen aikana. Hän oli kertonut seksikumppanilleen olevansa poliisi, mutta ei kertonut työskentelevänsä suojelupoliisissa.

Mies kertoi, että jokaisella seksikerralla hän oli kertonut pitävänsä tauon, jonka aikana hänet sai kiinni puhelimitse. Mies ei ollut saanut esimiehiltään moitteita siitä, ettei häntä ollut tavoitettu. Häneltä ei ollut myöskään jäänyt työtehtäviä hoitamatta seksisessioiden vuoksi.

Käräjäoikeus kuitenkin katsoi, että työntekijä on harrastanut seksiä työaikanaan ja tuomitsi hänet sakkorangaistukseen.

Tuomiosta voi valittaa hovioikeuteen.

Supo harkitsee rauhassa

Suojelupoliisissa ei vielä ole tehty ratkaisua miehen uran jatkumisesta. Ylitarkastaja Tuomas Portaankorva kertoi, että oikeuden päätös käydään Supossa rauhassa läpi.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme