Mainos
Mainos

Seksisuhteesta epäilty yläkoulun opettaja on pidätetty virastaan

Oppilaan hyväksikäytöstä syytteessä oleva miesopettaja on pidätetty virastaan. Mies on työskennellyt aineenopettajana yläkoulussa Riihimäellä.

Miestä syytetään Hyvinkään käräjäoikeudessa törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, sillä hänen epäillään olleen seksisuhteessa noin 30 vuotta nuoremman oppilaan kanssa reilun vuoden ajan vuosina 2013-2015.

Riihimäen kaupungin viestinnästä kerrotaan, että opettaja pidätettiin virastaan heti sen jälkeen, kun kaupunki sai tämän kuun alussa tiedon syytteen nostamisesta. Kaupunginhallitus vahvisti virastapidätyspäätöksen kokouksessaan eilen.

Opettaja on pidätetty virantoimituksesta siihen asti, kunnes päätös on lainvoimainen. Jos opettaja jätetään tuomitsematta ja hän saa palata töihin, Riihimäen kaupunki joutuu korvaamaan menetetyn ansion viraltapidätyksen ajalta.

Juttua on käsitelty tänään suljetuin ovin Hyvinkään käräjäoikeudessa. Oikeus antaa aikanaan tuomiosta julkisen selosteen.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot