Mainos
Mainos

Seksuaalirikoksista 4 vuotta vankeutta kolmekymppiselle miehelle

Oulun käräjäoikeus on tuominnut 36-vuotiaan miehen neljän vuoden vankeuteen useista lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Syytekohtia oli toistakymmentä.  

Mies oli muun muassa ollut sukupuoliyhteydessä 11-vuotiaan kanssa, käyttänyt seksuaalisesti hyväkseen 14-vuotiasta ja houkutellut verkkokeskustelussa useita 12-15-vuotiaita seksuaaliseen kanssakäymiseen tarjoten näille korvausta teoista.  

Mies oli levittänyt vertaisverkossa tuhansia sukupuolisiveellisyyttä loukkaavia kuvia ja kymmeniä videoita lapsista, sekä pitänyt hallussaan suurta määrää tällaista materiaalia.  

Mies tuomittiin muun muassa törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, lapsen houkuttelemisesta seksuaalisiin tarkoituksiin ja seksuaalipalvelujen ostamisesta nuorelta.

Rikokset tapahtuivat vuosina 2008-2013. Tuomitun nimeä ei julkaista uhrien suojelemiseksi.  

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot