Mainos
Mainos

Sellon väitetyistä seksinostotapauksista ei ole löytynyt näyttöä

Espoon poliisi ei enää aktiivisesti tutki vihjeitä, joiden mukaan Espoon kauppakeskus Sellossa olisi ostettu seksiä alaikäisiltä. Poliisi sai asiasta useita vihjeitä aiemmin keväällä

Kuukauden selvittelyn jälkeen esitutkintaa ei ole kuitenkaan aloitettu tai rikosilmoituksia kirjattu, kertoo rikoskomisario Petri Launiainen MTV3 Uutisille.

- Lähipoliisi pitää jatkuvasti yhteyttä alueen nuorisotyöntekijöiden ja kauppakeskuksen henkilöstön kanssa. Mitään ei ole kuitenkaan tullut ilmi.

Vihjeitä tuli useista eri lähteistä. Konkreettista tietoa, esimerkiksi epäiltyjen tai uhrien henkilöllisyyksiä, ei ole kuitenkaan tullut poliisin tietoon. Yhteydenpito kauppakeskuksen vartijoiden kanssa kuitenkin jatkuu myös tulevaisuudessa.

Seksinostotapauksista kertoi huhtikuussa Espoon Seurakuntasanomat, jonka mukaan uhreille olisi luvattu ostaa esimerkiksi vaatteita vastineeksi kahdenkeskisestä tuokiosta kauppakeskuksen vessassa. Ostajat olisivat lehden mukaan olleet nuoria aikuisia tai keski-ikäisiä miehiä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme