Mainos
Mainos

Shkupolli kaipasi ystävältään muuttoapua surmien välissä

Sellon ampuja IbrahimShkupolli tapasi ystävänsä uudenvuodenaaton aamuna kello 9.30, naisystävänsä surman jälkeen. Mies kertoo poliisikuulusteluissa, että Shkupolli oli kysynyt apua kalusteiden kantamiseen.

- Muistan, että Ibrahim soitti aamulla ensin ja herätti minut. Ensimmäisessä puhelussa hän kysyi, olenko herännyt ja tuletko auttamaan kalusteiden kannossa. Sitten hän katkaisi puhelun. Toisen puhelun hän soitti asuntoni edustalta ja tiesin, että hän tulee kysymään minua kalusteiden kantoon.

Kuulusteluissa ystävä ei mainitse, että Shkupollin käytös olisi millään tavalla poikennut normaalista.

- Sanoin, että lapseni on sairas enkä pääse auttamaan. Vaihdoimme kolme neljä sanaa, se kesti hetken. Ibrahimilla oli päällään mustia vaatteita ja musta pipo.

Ystävä on poliisikuulusteluissa vakuuttanut, ettei auttanut Shkupollia millään tavalla murhissa. Esitutkinnassa on ilmennyt Shkupollin toimineen yksin.

Tapaamisen jälkeen Shkupolli suuntasi espoolaiseen Sellon kauppakeskukseen ja surmasi neljä entisen naisystävänsä työtoveria ampumalla.

Tiedot selviävät poliisin tänään julkistamasta esitutkintapöytäkirjasta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme