Mainos
Mainos

Siepatuista pietarilaislapsista vaaditaan jättilunnaita

11- ja 6-vuotiaat sisarukset siepattiin toukokuun puolivälissä kotipihastaan Pietarin keskustassa.

Varakkaan liikemiehen kidnapatuista lapsenlapsista vaaditaan Venäjällä kahden miljoonan dollarin lunnaita. Asiasta kertoo pietarilainen verkkolehti Fontanka.ru.

11-vuotias Aleksandra Borodulina ja tämän veli, 6-vuotias Dmitri Borodulin siepattiin toukokuun puolivälissä kotipihastaan Pietarin keskustassa. Sieppauksen yhteydessä lasten isä, Pavel Borodulin pahoinpideltiin.

Fontankan tietojen mukaan lasten vanhemmat ovat valmiit maksamaan lunnaat, mutta neuvottelut käytännön toimista ovat vielä kesken. Neuvotteluissa sieppaajien kanssa on kuitenkin varmistunut, että lapset ovat elossa.

Siepattujen lasten edesmennyt isoisä Vasili Ovtshinnikov oli liikemies, joka jätti kuollessaan vuonna 2005 perheelle merkittävän omaisuuden.

Ovtshinnikovin liikemiesystävä on suostunut toimimaan välimiehenä rahojen ja lasten vaihdossa. Asiassa on konsultoitu myös Interpolia ja Meksikon poliisia, joka on erikoistunut lasten kidnappauksiin. Vaihto olisi tarkoitus toteuttaa parin viikon kuluessa.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme