Mainos
Mainos

Siiderivarkaat pakenivat punaisella Fiatilla

Poliisi ajoi takaa siiderivarkaita keskiviikkoiltana puoli kahdeksan aikaan Lappeenrannassa.

Tapahtumat alkoivat, kun poliisille tuli ilmoitus, että neljä nuorta miestä on anastanut Tirilässä sijaitsevasta lähikaupasta siideriä. Tekijät olivat paenneet paikalta punaisella Fiatilla.

Poliisipartio pääsi Fiatin perään ja antoi sille pysäytysmerkin, kertoo Etelä-Karjalan poliisi.

Auto ei kuitenkaan noudattanut poliisin antamaa pysäytysmerkkiä ja partio lähti auton perään Harapaisentielle kääntyen Viipurintielle. Fiat ajoi rautatiealikulkusillan kohdalla päin punaisia.

Poliisipartio antoi uudestaan pysähtymismerkin Kauppakadulla edelleen tuloksetta. Fiat kääntyi liian suurella tilannenopeudella Mutkakadulle ajautuen jalkakäytävän reunaan. Pakenijat saatiin pysäytettyä vasta poliisiauton ajettua Fiatin eteen.

Kuljettajaksi osoittautui poliisille ennestään tuttu, 24-vuotias ajokortiton mies. Mies puhalsi 0,51 promillea ja huumetesti antoi positiivisen tuloksen.

Kuljettajan lisäksi autossa oli vuonna 20-vuotias ja kaksi 17-vuotiasta miestä. 20-vuotiaan epäillään luovuttaneen kulkuneuvoa juopuneelle. Lisäksi auto oli katsastamaton ja poistettu ajoneuvorekisteristä.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme