Mainos
Mainos

Siivooja ja poliisi jahtasivat kassalipasvarasta – jäi kiinni rysän päältä

Helsingin poliisi epäilee noin 30-vuotiaan miehen varastaneen ravintolan kassalippaan. Hän jäi kiinni eilen maanantaina näpistäessään toisen ravintolan tippikulhoa.

Mies kiinnitti eilen poliisipartion huomion, kun hän juoksi ravintolasta ulos ravintolan työntekijä perässään. Poliisipartio pysäytti epäillyn auton ja toinen poliiseista otti miehen kiinni juoksemalla.

Silminnäkijää ja epäiltyä kuultaessa kävi ilmi, että mies oli napannut mukaansa ravintolan tippipurnukassa olleet tippikolikot.

Tarkemmassa selvityksessä kävi ilmi, että miehen tuntomerkit vastasivat henkilöä, joka oli aiemmin hätäkeskuksen mukaan yrittänyt varastaa kassalippaan ravintolasta Taka-Töölössä. Ravintolan siivooja oli kuitenkin juossut miehen kiinni, ja mies oli antanut kassalippaan takaisin siivoojalle. Siivooja palasi takaisin ravintolaan ja ilmoitti tapauksesta hätäkeskukseen.

Siivooja kävi tunnistamassa poliisin kiinni ottaman miehen ja poliisi toimitti miehen Pasilan poliisivankilaan. Häntä epäillään varkaudesta ja näpistyksestä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme