Mainos
Mainos

Sijoitusklubeista vain WinCapita kiinnostaa poliisia

Internetissä toimii monia sijoitusklubeja, mutta keskusrikospoliisi keskittyy ainoastaan WinCapitan vyyhdin selvittämiseen. Muut sijoitusklubit eivät ole herättäneet poliisissa suurempaa kiinnostusta.

Krp:n rikostarkastaja Maria Vuorivirta-Heikkinen Oulusta kertoo, että WinCapitan tutkinnan yhteydessä poliisi on saanut useita vinkkejä vastaavanlaisista netissä toimivista rahankeräyssivustoista.

- Me emme tutki näistä mitään. Jos ihmiset aikovat laittaa näihin rahojaan, olemme kehottaneet tarkistamaan taustat huolellisesti, Vuorivirta-Heikkinen kertoo.

Iltalehti kertoi tänään netissä toimivasta World Wide Invesment -nimisestä sijoitusklubista, joka lupaa huikeita tuottoja. Vuorivirta-Heikkisen mukaan sivusto on poliisin tiedossa.

- Nettisivuja lukemalla kukin voi itse päätellä, mistä on kyse. Valuuttakaupalla erilaisten rakennelmien tekeminenhän ei ole tavatonta, hän sanoo.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme