Mainos
Mainos

Silja Galaxylta mereen pudonnut mies kuoli

Matkustaja-alus Silja Galaxylta aamulla mereen pudonnut mies on kuollut.

Mies putosi mereen perjantaiaamuna noin kello 4.45 Lövskärinselällä Paraisilla.

Muutama matkustaja huomasi miehen putoamisen ja ilmoitti siitä heti laivan henkilökunnalle. Pelastustoimet aloitettiin välittömästi, ja alus teki hätäilmoituksen Meripelastuskeskukseen Turkuun ja kääntyi etsimään pudonnutta.

Myös muut lähistöllä olleet alukset osallistuivat etsintään. Lisäksi Nauvon merivartioasemalta hälytettiin paikalle partiovene ja Turusta meripelastuskopteri ja Vartiolaiva Tursas.

Yli tunnin tuloksettomien etsintöjen jälkeen kaupallisille aluksille annettiin lupa jatkaa matkaansa. Tämän jälkeen meripelastushelikopteri löysi pudonneen kello 6.24.

– Meripelastushelikopterista laskettiin pintapelastaja vaijerin avulla alas ja hän nosti miehen ylös merestä, Turun Meripelastuskeskuksesta kerrotaan.

Vedessä puolitoista tuntia

Helikopteri kuljetti miehen Turun yliopistolliseen keskussairaalaan, missä mies todettiin kuolleeksi.

Mies ehti olla veden varassa noin puolitoista tuntia.

– Tyksin lääkäri vahvisti miehen kuoleman. Hän oli vuonna 1988 syntynyt ruotsin kansalainen, ylikonstaapeli Juha Heino Lounais-Suomen poliisista kertoo.

Poliisi tutkii asiaa kuolemansyyntutkintana eikä asiaan epäillä liittyvän rikosta.

Silja Galaxy oli tapahtumahetkellä matkalla Tukholmasta Turkuun.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot