Mainos
Mainos

Silminnäkijä Laukaasta: Ulkomaalaisen näköinen mies istui maassa ja takoi päätään

Laukaan surmapitserian ulkopuolella istui tapahtuma-aikaan mies, joka takoi päätänsä. Toinen mies yritti ilmeisesti saada tätä takaisin sisälle. Näin kertoo silminnäkijä MTV Uutisille.

- Näin kaksi ulkomaalaisperäistä miestä siinä 12 - 13 maissa pitserian ulkopuolella. Toinen istui maassa ja takoi päätänsä. Kun ajoin toisen kerran ohi, siihen oli tullut toinen ulkomaalaisperäinen mies, joka yritti saada istujan pois, silminnäkijä Jani Kauro kertoo.

Kauro huomasi, että jotain outoa oli tekeillä ja ajoi vielä kolmannen kerran pitserian ohi.

- Omistajaporukan mä tunnen, koska olen käynyt siellä syömässä, eivätkä nämä miehet olleet omistajia, vaan ulkopuolista porukkaa. Sellaisia mustatukkaisia, joilla on vaalea iho, sellaisia kuin muualta tulleet pitserian pitäjät yleensä ovat.

Kauro oli illansuussa poliisin kuultavana, mutta poliisikaan ei kertonut hänelle, näkikö hän henkirikoksen tekijän, tekijöitä tai silminnäkijöitä.

- Se päätänsä takova oli hyvin järkyttynyt, Kauro oli havainnut.

Kauro ei nähnyt mitään ampuma- tai teräaseita.

Kun hän palasi Vihtavuoressa Laukaaseen ja tuli paikalle neljännen kerran, poliisi oli jo tullut paikalle.

Kauroa haastatteli ensimmäisenä Keskisuomalainen.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme