Mainos
Mainos

Silminnäkijä Turun puukotuksesta: Nuori mies juoksi veitsi kädessä Kauppatorille ja puukotti nuorta naista useita kertoja selkään

Turun keskustassa on puukotettu useita ihmisiä. Poliisi kertoi Twitterissä ampuneensa yhtä epäiltyä tekijää alavartaloon. Hän on poliisin hallussa.

MTV Uutisten tavoittama nuori mies näki noin parinkymmenen metrin päästä, kun nuori ulkomaalaistaustainen mies puukotti nuorta naista Turun Kauppatorilla.

– Olin ostamassa jäätelöä, kun ihmiset alkoivat huutaa ja juosta kovaa. Pian näin nuoren miehen, joka löi puukolla kaksi tai kolme kertaa nuorta naista selkään. Se oli tosi pahannäköistä ja verta lensi paljon. Nainen kaatui heti maahan ja mies lähti verisen puukon kanssa karkuun, silminnäkijä kertoo.


"Pelkäsin, että hän hyökkää kimppuuni"

Nuori mies lähti nopeasti pienen vauvansa kanssa sivummalle.

– Tekijä juoksi läheltäni ohi. Onneksi juoksi, koska pelkäsin, että hän hyökkää seuraavana minun kimppuuni.

Silminnäkijän mukaan poliisit saapuivat muutamassa minuutissa paikalle. Mies meni heti kertomaan poliisille, että nuorta naista on puukotettu torilla.

– Poliisit sanoivat, että uhreja on muuallakin, mies kertoo.

Silminnäkijän mukaan epäilty ei ollut peittänyt itseään mitenkään. Tummahiuksisella, ulkomaalaistaustaisella miehellä oli yllään t-paita ja housut. Silminnäkijä ei kuullut miehen sanovan tai huutavan mitään.

– Meteli torilla oli todella kova, joten ei siellä kuullut mitään.

Silminnäkijä näki verilammikoita myös Puutorilla, Kauppatorin lähellä.

– Kyllä tämä säikäytti. Järkyttävä tapaus, nuori mies kertoo.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme