Mainos
Mainos

Simon kolari: Isovanhemmat ja rattijuoppoudesta epäilty kuolivat

Simon kolarissa on kuollut lastenlastaan kuljettaneet isovanhemmat ja rattijuoppoudesta epäilty nuori mies. 11-vuotias lapsenlapsi selvi kolarista.

Auton naismatkustaja, isoäiti, kuoli matkalla Oulun yliopistolliseen sairaalaan, poliisi kertoo. Autoa ajanut isoisä kuoli jo turmapaikalla. Isovanhemmat olivat syntyneet 1950-luvulla.

Turmassa osallisena ollut 11-vuotias poika on sairaalassa, ja hänellä ei ole hengenvaaraa. Poika on turmassa kuolleiden lapsenlapsi.  

Kolarissa kuoli myös toisen auton kuljettaja. Poliisin mukaan kuljettajaksi on varmistunut 19-vuotias eteläpohjalainen mies.

Mies oli ollut ohittamassa vastaantulevien kaistalla nelostiellä ja törmäsi autoon, jossa isovanhemmat ja poika olivat.  19-vuotiaan epäillään olleen humalassa.  

Nuori kuljettaja ajoi poliisia pakoon Simon eteläpuolella ja lähti ohittamaan vastaantulevien kaistalle, kun auto törmäsi vastaantulevaan. 

Tapahtumapaikka on valtatie 4:llä Maksniemen kohta Simossa. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme