Mainos
Mainos

Sisä-Suomen poliisilla kiireinen yö – järjettömiä päähänpistoja pitkin iltaa ja yötä

Sisä-Suomen poliisilaitosta on pitänyt eilisillan ja viime yön aikana kiireisenä erilaiset nujakoinnit ja kummalliset päähänpistot.

Tampereen Hämeenkadulla sijaitsevan tavaratalon ovilla törmäsivät toisiinsa 36-vuotias mies ja 62-vuotias mies. Alkuillasta liikkeellä olleet miehet eivät tunteneet toisiaan. Kun nuorempi miehistä oli kysynyt törmäilyn syytä, vanhempi oli kääntynyt ja lyönyt kyselijää nyrkillä kasvoihin. 

46-vuotias mies taas rikkoi harjanvarrella tuuletusikkunan Tampereen Nekalassa eilen illalla puoli kymmenen aikaan. Tapahtumasta ilmoitti hätäkeskukseen kadulla liikkunut silminnäkijä. Poliisi otti miehen kiinni ja toimitti hänet putkaan. Syynä teolle lienee aiemmat riidat asunnon haltijan kanssa.

Kolmen hengen seurue nautti alkoholijuomia Tampereen Tesomalla sijaitsevassa pubissa klo 00-02-välisenä aikana. Piikkiin jäi noin 180 euron juomalasku. Poliisi tavoitti seurueen ja asiaa tutkitaan heidän osalta lievänä petoksena.

Lyöntejä osui myös väliin menneeseen 37-vuotiaaseen naiseen. Aggressiivista käytöstään jatkanut mies kuljetettiin raudoitettuna putkaan. Häntä epäillään pahoinpitelystä.

Puoli neljän maissa aamuyöllä kolme parikymppistä miestä aiheutti hämmennystä Tampereen Koskikadulla sijaitsevalla taksitolpalla. Taksiin menneellä nelikymppisellä miehellä oli ollut sanaharkkaa seurueen kanssa. Miehen päästyä taksiin joku seurueesta oli lyönyt nyrkillä taksin kylkeen.

Taksin kuljettaja oli noussut autosta selvittämään tapahtumaa asiakkaansa kanssa. Tällöin asiakkaan ja seurueen välillä oli alkanut käsirysy. Väliin oli tullut myös kolmekymppinen taksijonossa ollut henkilö. Käsirysyn lopputulemana oli pintanaarmuja ja rikkoontuneet silmälasit.

Parikymppisten seurue poistui paikalta Keskustorin suuntaan eikä heitä tavoitettu. Asiaa tutkitaan lievänä pahoinpitelynä.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme