Mainos
Mainos

Sisä-Suomen poliisilla vilkas viikonloppu: Puukotus, aggressiivinen festarivieras, rehellinen pyörävaras...

Sisä-Suomen poliisilla on ollut työntäyteinen viikonloppu. Poliisia ovat työllistäneet viime yönä muun muassa pahoinpitelyt, varkaudet ja rattijuopumukset.

Tampereen keskustorilta ilmoitettiin kahden aikaan yöllä hätäkeskukseen, että miestä oli puukotettu kaulaan.

Paikalle tullut poliispartio löysi 18-vuotiaan uhrin Frenckellininaukiolta, jossa puukotus oli tapahtunut.

Toisille entuudestaan tuntemattomille miehille oli tullut riitaa pysäköintialueella. Tässä yhteydessä tekijä oli ottanut esiin Mora-puukon ja laittanut sen uhrin kaulalle. Uhri oli riuhtaissut itsensä irti ja samalla kaulaan oli tullut lievä viiltohaava.

Ensihoidon yksikkö tarkasti pojan, eikä jatkohoidon tarvetta ollut. Poliisi tavoitti teosta epäillyn 16-vuotiaan pojan lähistöltä. Hänet otettiin kiinni törkeän pahoinpitelyn yrityksestä.

Aggressiivinen musiikinystävä

Yksi erikoisimmista viikonloppuna päänvaivaa poliisille aiheuttaneista henkilöistä oli mies, joka aiheutti ongelmia Suomipop-festivaalilla Jyväskylässä.

Poliisille tuli hieman seitsemän jälkeen hätäkeskuksen kautta tieto festivaalialueella aggressiivisesti käyttäytyvästä miehestä. Poliisipartio tapasi alueella järjestyksenvalvojien kiinniottaman 21-vuotiaan turkulaismiehen.

Järjestyksenvalvojat olivat menneet puhuttelemaan miestä, joka oli toistuvasti tullut alueelle aidan yli. Omituiseksi asian teki kuitenkin se, että miehellä oli festivaalille oikeuttava ranneke kädessään.

Mies käyttäytyi puhuteltaessa aggressiivisesti, joten hänet vietiin pois alueelta. Mies alkoi kuitenkin riehua ja vastustella. Hän ehti löydä kolmekymppistä järjestyksenvalvojaa ylävartaloon ja laittoi hanttiin myös poliisipartiolle. Käsiraudatkaan eivät riittäneet, vaan miehelle piti laittaa myös jalkaraudat, sillä hän potki poliisiautossa kuljetustilan seiniä.

Festivaalivieras otettiin kiinni muun muassa epäiltynä pahoinpitelystä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.

Rehellinen pyörävaras

Tampereen poliisi kohtasi yöllä myös harvinaisen rehellisen pyörävarkaan. 

Poliisille ilmoitettiin kolmen maissa yöllä Ristinarkuntiellä käynnissä olevasta pyörävarkaudesta. Ilmoituksen mukaan mies oli anastamassa pihasta kahta polkupyörää.

Poliisipartio tavoitti miehen Messukylänkadulta, kun hän oli seuraavan polkupyörän kimpussa nirhaamassa lukkoa poikki. Konstaapelin kysyessä, mitä mies oli tekemässä, hän vastasi:

– Etteköhän te sen tiedä. Olen varastamassa tätä polkupyörää.

Miehen hallusta löytyi sivuleikkurit. 30-vuotias mies kuljetettiin poliisiasemalle varkaudesta, varkauden yrityksestä ja murtovälineen hallussapidosta epäiltynä.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme