Mainos
Mainos

Lastaan kuljettanut aiheutti useita vaaratilanteita liikenteessä – sivulliset estivät ryöstön

Helsingin poliisilla sai sivullisilta virka-apua kiireiseen perjantai-iltaansa. Liikenteessä lastaan kuljettanut henkilöauton kuljettaja ei pysähtynyt edes kaadettuaan valaisinpylvään.

Eilen iltapäivällä Oulunkylässä mieshenkilö yritti ryöstää R-kioskin puukolla uhaten. 

Tekijän takana ollut asiakas otti kuitenkin mieheltä puukon pois ja asiakkaat pitelivät tekijää aloillaan poliisin paikalle tuloon saakka. Miestä epäillään törkeän ryöstön yrityksestä.

Puoli yhdeksän aikoihin illalla mies pahoinpiteli nuorta tyttöä Itäkeskuksen metroasemalla. Mies oli tullut portaita tytön takana ja yllättäen potkaissut ja lyönyt tyttöä.

Paikalla olleet HSL:n lipuntarkastajat ja vartijat ottivat tekijän kiinni. Uhrin henkilöllisyys ei ole tiedossa ja häntä pyydetään ilmoittautumaan poliisille. Tekijä on poliisin hallussa ja häntä epäillään pahoinpitelystä.

Lasta kuljettanut törttöili liikenteessä

Henkilöauton kuljettaja aiheutti iltapäivällä useita vaaratilanteita muille tienkäyttäjille ja matkustajana olleelle lapselleen Kehä I:llä.

Poliisi sai sivulliselta ilmoituksen holtittomasti liikkuneesta autosta, joka muun muassa ajoi risteyksessä kahdesti päin punaista valoa.

Auto myös törmäsi Kivikon työmaan kohdalla tien reunassa olleeseen valaisinpylvääseen sillä seurauksella, että pylväs kaatui.

Kuljettajaa tämä ei vielä pysäyttänyt, vaan hän peruutti pois paikalta ja jatkoi matkaansa epävarmasti ajaen Tuusulanväylälle saakka.

Poliisipartio sai auton pysäytettyä Paloheinän liittymän jälkeen. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme