Mainos
Mainos

Siwa ryöstettiin Tampereella – tunnistatko kuvan nuoret miehet?

Poliisi etsii Tampereella Hikivuorenkadun Siwan viime lauantaina ryöstäneitä miehiä.

Siwa ryöstettiin illalla kello 21.45. Ryöstäjät uhkasivat henkilökuntaa ja saivat mukaansa pienehkön summan rahaa. Aseita ei ollut näkyvissä, mutta henkilökunnalle syntyi epäilys siitä, että ryöstäjät olivat aseistautuneita.

Molemmat tekijät olivat nuoria, oletettavasti alle 25-vuotiaita. Ryöstäjät olivat noin 175 senttiä pitkiä ja vartaloltaan hoikkia.

Toisella ryöstäjistä oli päällään beige huppari, toisella tummempi, vihertävä huppari. Molemmilla oli jalassa collegehousut, toisella tummat ja toisella vaaleat. Kummallakin oli tumma pipo päässä. Toisella tekijöistä on leukaparta ja toisella niin sanottu pujoparta.

Tekoon syylliseksi epäillyt tallentuivat liikkeen valvontakameran kuviin. Poliisi pyytääkin yleisön vihjeitä kuvassa näkyvistä nuorista miehistä.

Vihjeet voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi tai soittaa virka-aikana joko numeroon 050-3137 391 tai tutkinnanjohtajalle numeroon 050 3998 181.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme