Mainos
Mainos

Siwa ryöstettiin teräaseella uhaten Lempäälässä

Moision Siwa ryöstettiin eilen Lempäälässä teräaseella uhaten. 

Ryöstö tapahtui illalla noin kello 21.20.

Tekijä sai kassasta saaliikseen rahamäärän, jonka summa ei ole tiedossa.

Tapahtumahetkellä kaupassa oli kaksi työntekijää sekä kaksi asiakasta. Kukaan ei loukkaantunut ryöstön yhteydessä.

Ryöstetty Siwa sijaitsee osoitteessa Vanattarentie 2. Tekijä poistui pian tapahtuman jälkeen Vanattarentielle, josta hän poikkesi pian Siwan takaiseen metsikköön.

Poliisin mukaan tekijä oli noin 175 cm pitkä ja ruumiinrakenteeltaan tukevahko. Päässään tekijällä oli tapahtumahetkellä musta pipo, jossa oli mahdollisesti kullanvärinen Suomi-Leijona-logo. Päässään tekijällä oli aurinkolasit ja huivi kasvojen peittona. Tekijällä oli kaksivärinen takki, jonka yläosa oli tummanvihreä ja alaosa tummansininen tai musta. Jalassaan hänellä oli mustat löysät housut. Tekijä oli mahdollisesti keski-ikäinen ja hän puhui suomea murtamatta.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä ryöstönä ja pyytää tapaukseen liittyen vihjeitä ja silminnäkijähavaintoja sähköpostiosoitteeseen vihjeet.pirkanmaa(at)poliisi.fi. Vihjeitä voi myös soittaa numeroon 0295 445 575.

  

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme