Mainos
Mainos

Rattijuopumuksesta epäillyn some-majuri James Mashirin rikostutkinta verikoetta vaille valmis – Poliisi: toisen osapuolen vammat vakavia

Majuri James Mashirin rattijuopumusepäilyyn liittyvät asianosaiset on kuulusteltu, kertoi tutkintaa johtava rikoskomisario Jaakko Haukka perjantaina.

Verikokeen tuloksia kuitenkin odotetaan vielä, mikä voi Haukan mukaan kestää noin kuukauden. Verikokeen valmistuttua juttu lähtee syyttäjän harkittavaksi.

Mashiria epäillään rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä vammantuottamuksesta.

– Terveystietoja ei saisi antaa, mutta sen verran voin kertoa että toisen osapuolen vammat ovat poliisin näkemyksen mukaan vakavia, sanoi Haukka.

Some-sotilaana tunnettu Mashiri kertoi tapahtumasta itse Twitter-tilillään vapunpäivänä. Rajussa kolarissa vastaan tulleen auton kuljettaja loukkaantui ja joutui sairaalaan.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme