Mainos
Mainos

SS: Kuopion autiotalon vähäpukeinen vainaja saattanut olla piilotettuna yli viikon

Poliisi epäilee, että Kuopiossa asumattomasta puukerrostalosta löytynyt vainaja on voinut olla piilotettuna rakennuksen kellarissa jopa yli viikon, kertoo Savon Sanomat.

Aiemmin poliisi keräsi tietoja viikon sisällä paikalla käynneistä, mutta nyt ollaan kiinnostuneita myös aiemmista havainnoista. Poliisi toivookin yleisöltä havaintoja huhtikuun aikana talossa käyneistä henkilöistä tai sen pihamaalla liikkuneista ajoneuvoista.

Miehen kuolemaa tutkitaan tappona. Kuopiolainen 39-vuotias mies on lehden tietojen mukaan ollut poliisille tuttu, ja tämä oli löydettäessä lähes vaatteita. Miehen löysi sattumalta rakennuksen kellarista kiinteistöyhtiön huoltomies.

Poliisi ei tutkinnallisista syistä kerro miten mies on kellariin tuotu, kuten ei myöskään tekotapaa tai miehen käsittelyä kuoleman jälkeen. Poliisilla ei tässä vaiheessa ole tietoa kuolinsyystä, tekijästä, tekijöiden määrästä tai tekoajasta.

Asumattomassa kerrostalosta ei ole löydetty murtojälkiä, joten kellaritiloihin on mahdollisesti joko lukitsematta jääneestä ovesta tai avaimella.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme