Mainos
Mainos

SS: Luodin päähän saanut poliisikoira Pultti toipuu

Piiritystilanteessa Varkaudessa luodin päähänsä saanut poliisikoira Pultti toipuu hyvin, kertoo Savon Sanomat.

Pulttia ammuttiin piiritystilanteessa Varkaudessa tammikuun lopulla. Poliisi piiritti Varkaudessa tapahtuneesta puukotuksesta epäillyn miehen asuntoa, kun mies alkoi ammuskella käsiaseella.

Piiritetty ampui myös asunnon ikkunasta, jolloin luoti osui Pulttia päähän. Luoti kulkeutui sen vasemman silmän alapuolelta ja tuli ulos kaulasta.

Komisario Jyrki Haapala kertoo Savon Sanomille, että Pultti on toipunut hyvin haavoittumisestaan. Haapala työskentelee Varkauden poliisiasemalla, joka on myös Pultti-koiran ja sen isännän virkapaikka.

– Paikallisen eläinlääkärin antama nopea ensiapu pelasti tilanteen jälkeen Pultin hengen, ja myös vasemman silmän näkökyky on saatu palautettua, Haapala kertoo.

Pultti on viime viikkojen aikana päässyt ulkoilemaan normaalisti, mikä on vauhdittanut vakavista vammoista toipumista. Poliisikoiraksi toipilas ei ole vielä palannut, vaan jatkaa toipumistaan.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme