Mainos
Mainos

Stubbin kotiin iskeneet miehet vapautettu

Stubbin asuntoon iskeneet miehet on päästetty vapaaksi tutkintavankeudesta.

Poliisin mukaan edellytyksiä vangittuna pitämiseen ei enää ollut. Miehet iskivät valtiovarainministeri Alexander Stubbin kotiin 18. elokuuta. Talosta oli rikottu kahden ikkunan uloin lasi.

Miehiä epäillään myös tämän vuoden aikana Toppelundin kouluun ja päiväkotiin kohdistuneista vahingonteoista. 

Rikosnimikkeet saattavat vielä tarkentua, kun tarkat tiedot aiheutuneista omaisuusvahingoista saadaan.

Miehet ovat valtiovarainministerin asuntoon kohdistuneen ilkivallan lisäksi myöntäneet 6.8. Toppelundin kouluun kohdistuneen vahingonteon. Muut aiemmat teot  he ovat kiistäneet. 

Esitutkinnassa ei ole käynyt ilmi, että Stubbin taloon kohdistuneeseen iskuun liittyisi poliittista tai aatteellista motiivia. Kyse on ollut poliisin mukaan ennemminkin jonkin verran päihtyneenä tehdyistä teoista ja omaisuuden vahingoittamisesta. Esitutkinta pyritään saamaan valmiiksi syksyn aikana. 

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot