Mainos
Mainos

Suomalaisen miesystävänsä murhasta epäilty thaimaalaisnainen oikeuteen

Thaimaan Pattayalla suomalaista miesystäväänsä puukottanut thaimaalaisnainen on pidätetty yli kolmen vuoden pakoilun jälkeen, kertovat paikallismediat.

Thaimaalaisen 47-vuotiaan naisen epäillään puukottaneen 65-vuotiasta suomalaista miesystäväänsä Pattayalla 7. lokakuuta 2012. Isku osui miestä vasempaan rintaan ja hän kuoli saamiinsa vammoihin heti.

Nainen pidätettiin helmikuun alussa yli kolmen vuoden etsintöjen jälkeen. Hänet löydettiin lomailemasta uuden aviomiehensä kanssa Koh Changilta, missä poliisi pidätti hänet epäiltynä murhasta.

Nainen vastasi syytteisiin oikeussalissa Pattayalla. Hän väitti, että suomalaismies olisi halunnut hänen osallistuvan ryhmäseksiin miehen ja tämän ystävien kanssa. Tähän nainen ei suostunut, ja sanaharkka johti lopulta tappeluun pariskunnan välillä.

Naisen mukaan mies olisi yrittänyt ensin lyödä häntä veitsellä. Käsirysy johti siihen, että thaimaalaisnainen puukotti miestä vasempaan rintaan. Nainen sanoi vain puolustaneensa itseään, mutta siitä huolimatta häntä syytetään miehen murhaamisesta.

Tapauksesta uutisoivat muun muassa Pattaya Mail ja Bangkok Post.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme