Mainos
Mainos

Suomalaisyritykseltä kähvellettiin petoksella lähes miljoona euroa

Informaatioteknologiayhtiö Affecto on joutunut petoksen kohteeksi. Tekijät saivat Affecton tytäryhtiön maksamaan itselleen noin 960 000 euron aiheettoman maksun.

Tekijät hyödynsivät teossa ilmeisesti identiteettivarkautta.

Yhtiö on ilmoittanut tapauksen poliisille. Viranomaiset selvittävät yhtiön kanssa, voidaanko menetty summa saada takaisin. Affecto selvittää myös vakuutusturvaansa tapahtumaan liittyen.

Yhtiön mukaan petoksesta aiheutuvat mahdolliset menetykset eivät vaikuta sen liikevoittoon ennen kertaluonteisia eriä.

Affecto Oyj toimittaa yrityksille tietojärjestelmäratkaisuja. Sen pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja sillä on tytäryhtiöt Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Liettuassa, Latviassa ja Puolassa. Viime vuonna Affecton liikevaihto oli noin 123 miljoonaa euroa.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot