Mainos
Mainos

Suukopu johti haulikon laukauksiin

Naapureiden välinen suukopu kärjistyi viime yönä haulikon laukauksiin Oulussa. Ammunnassa ei loukkaantunut kukaan.

Oulun Kuivasjärvellä naapuri oli ärtynyt naapurin jatkuvasta metelöinnistä. Pihamaalla oli alkanut molemminpuolinen suunsoitto. Tilanne jatkui tappelulla sisätiloissa. Tappelun johdosta toisella osapuolella tuli suusta verta ja hampaita oli mennyt rikki. Tämän jälkeen tilanne saatiin rauhoittumaan.

Vajaa pari tuntia edellisen tapahtuman jälkeen toinen naapureista oli pihallaan, kun naapurissa asuva mies tuli pihalle haulikko sylissään ja uhkasi suusanallisesti tappaa naapurit. Haulikolla uhatuksi tullut oli saanut otettua haulikon piipusta kiinni, jonka yhteydessä haulikko laukesi.

Tämän jälkeen haulikkoon tarttui myös kolmas henkilö, jolloin haulikko laukesi uudestaan. Poliisit saivat tilanteen rauhoittumaan.

Tapauksen vuoksi on otettu kiinni kolme henkilöä ja ase takavarikkoon.

Tutkinta jatkuu nimikkeillä ampuma-aserikos, vaaran aiheuttaminen, laiton uhkaus, pahoinpitely ja kotirauhan rikkominen.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme