Mainos
Mainos

Suunnistuskisojen suihkukuvissa alle 15-vuotiaita

Nummi-Pusulan suunnistuskisojen suihkukuviin tallentui paljon alaikäisiä. Poliisi epäilee, että nelikymppinen hyvinkääläismies kuvasi salaa noin 30 naisen ja tytön suihkukäynnit viime kesän suunnistuskisoissa.

Vihdin poliisi kertoo, että yli puolet uhreista oli alle 15-vuotiaita. Juttua on tutkittu salakatseluna ja -kuunteluna.

– Tässä vaiheessa ei ole tullut mitään sellaista, että nauhoitus olisi tehty jakelutarkoituksessa. Näyttäisi olevan kyse yhtäkkisestä päähänpistosta, kertoo komisario Rauli Pajuharju.

Koska uhreina on alaikäisiä, rikosnimike voi vielä muuttua lasta esittävän pornografisen kuvan hallussapidoksi. Pajuharjun mukaan rikosnimikettä pohditaan vielä syyttäjän kanssa.

Esitutkinnassa ei ole tullut esiin mitään sellaista, mikä viittaisi miehen syyllistyneen aiemmin vastaavanlaisiin tekoihin.

Suunnistuskisojen salakuvausjuttu on etenemässä syyteharkintaan. Suomen Suunnistusliitto on määrännyt salakuvauksesta epäillyn kahden vuoden toimintakieltoon.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme