Mainos
Mainos

Suurin osa Hangon salakapakkasyytteistä kaatui

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus on hylännyt kymmenen miehen salakapakkasyytteet. Tuomion Hangon salakapakkasotkuista sai sen sijaan kolme jengiläistä. Syyttäjän mukaan kaikki kuuluivat joko moottoripyöräjengi Bandidokseen tai likeiseen Support X-Teamiin.

Oikeus arvioi kahden miehen pyörittäneen salakapakkaa noin vuoden ajan. Käräjäoikeuden mukaan alkoholi oli hankittu ulkomailta ja sitä myytiin myös ulos salakapakasta. Oikeuden mukaan alkoholinmyynnin liikevaihto on ollut noin 17000 euroa. Syyttäjä arvioi myynnin selvästi suuremmaksi.

Yksi syytetyistä sai ehdollisen vankeustuomion pelkästä salakapakan pyörittämisestä. Juha Eino Ruuska, 39, sai kahden vuoden ja kahden kuukauden tuomion törkeästä pahoinpitelystä, joka poliisin mukaan liittyi salakapakkaan. Mikko Hannu Petteri Hautala, 39 tuomittiin kahden ja puolen vuoden vankeustuomioon sekä salakapakasta että törkeästä pahoinpitelystä.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme