Mainos
Mainos

Sytytti auton tuleen, yritti kiilata tieltä – mustasukkainen mies piinasi kuukauden Loimaalla

Loimaalaismiehen mustasukkaisuus yltyi vaarallisiin mittasuhteisiin Loimaalla.

Entisen naisystävänsä uudesta ystävästä loukkaantunut vuonna 1981 syntynyt mies aloitti kiusanteon kesäkuussa, kun hän 12.–13. kesäkuuta tyhjensi entisen naisystävänsä ja tämän uuden ystävän autojen renkaat.

Tämä ei ilmeisesti riittänyt, sillä 17. päivä hän jatkoi häirintää sytyttämällä uuden ystävän auton palamaan Hirvikoskella. Auto oli ollut pysäköitynä kaupparakennuksen pihalle, jossa mies sytytti sen palavien nesteiden avulla tuleen. Auto tuhoutui täysin.

– Tilanne oli vaarallinen. Palo olisi voinut levitä rakennukseen ja ympäröiviin autoihin, joten palolaitos joutui vetämään auton pois estääkseen palon leviämisen, kertoo rikosylikonstaapeli Marita Uotila Loimaan poliisiasemalta.

Yritti kiilata auton tieltä

Pahanteko yltyi entisestään, kun mies yritti kiilata uuden ystävän auton tieltä heinäkuun kuudes päivä. Kiilattava vältti onnettomuuden pysäyttämällä autonsa, jonka jälkeen mies kävi vielä potkaisemassa autoa.

Viimeksi 13.–14. heinäkuuta miehen epäillään puhkoneen toistamiseen uuden ystävän auton renkaat.

Näiden lisäksi mies on häiriköinyt jatkuvasti entistä naisystäväänsä ja tämän uutta ystävää puhelimitse.

Tutkitaan useina rikoksina, mies määrättiin matkustuskieltoon

Mies on otettu muutamia kertoja kiinni tekojen jälkeen ja kaikki teot ovat vielä esitutkinnassa. Poliisi tutkii tekojen sarjaa eritasoisina vahingontekoina, vaaran aiheuttamisena, liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä viestintärauhan rikkomisena. Tekojen motiivina on ilmeisesti mustasukkaisuus.

– Mies oli tehnyt tekonsa yleensä alkoholin vaikutuksen alaisena, ja selvittyään niitä häpeää, Uotila kertoo.

Mies on määrätty matkustuskieltoon rikoskierteen katkaisemiseksi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme