Mainos
Mainos

Syytetyn kertomuksessa ristiriitoja - pelkäsi poliisien kiduttavan

17-vuotiaan tytön surmasta syytetyn miehen todistajalausunnossa oli useita ristiriitoja.

Mies poikkesi useaan otteeseen esitutkinnan aikana antamistaan lausunnoista. Mies muun muassa kertoi lähteneensä Poriin hakemaan 17-vuotiasta tyttöä Helsinkiin, koska häntä uhattiin väkivallalla. Hän kertoi parhaan ystävänsä halunneen lenkkeilijätytön Helsinkiin, jotta he voisivat juhlia ja juoda alkoholia.

- Miksi olet yrittänyt vierittää murhan parhaan ystäväsi niskoille, kihlakunnansyyttäjä Kalle Kulmala kysyi mieheltä.

Myöhemmin syytetty kertoi Pori-matkansa syiksi kihlasormuksen palauttamisen sekä tytön suostuttelemisen takaisin suhteeseen.

Mies kertoi valehdelleensa, koska pelkäsi viranomaisten kiduttavan häntä. Hän myös sanoi syyttäjän ja poliisin laittaneen sanoja syytetyn suuhun ja tehneen hänestä murhaajan.

-Halusin lisäaikaa miettiä, joten kerroin tämän, että he jättäisivät minut rauhaan, syytetty kertoi.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot