Mainos
Mainos

Syyttäjä raotti Auerin motiivia – "Kävi varkaissa lasten kanssa"

Syyttäjä on raottanut Anneli Auerin motiivia liittyen epäiltyyn miehensä murhaan. Syyttäjä Jarmo Valkaman mukaan Auerin ja tämän puolison arvomaailmat muuttuivat täysin ennen murhaa.

Valkama kertoi oikeudessa, että Auer kävi lastensa kanssa muun muassa varastelemassa myymälöissä, mitä Auerin mies ei suvainnut.

Syyttäjä kertoo, että nimenomaan Auerin tekemiset sekä hänen arvomaailmansa ajoi pariskunnan vahvasti erokurssille.

– Myös ulkopuolisten korviin tuli tällaisia tietoja eropuheista. Siitä oli Auer jo itsekin puhunut, Valkama sanoi.

Tämän lisäksi hän kertoi, että Auer oli miestään ja lapsiaan kohtaan väkivaltainen.

– Auer oli miestään kohtaan väkivaltainen. Siinä on ollut fyysistä lyömistä, puukon laittamista kurkulle ja useita tappouhkauksia. Nämä ovat seikkoja, minkä takia Jukka Lahti on alkanut pelkäämään Aueria, Valkama totesi.

Hän kertoi myös, että Auerin mies ei suvainnut Anneli Auerin valehtelua asioiden selvittämisessä. Syyttäjän mukaan Anneli Auer murhasi miehensä lopulta perheen omakotitalossa Ulvilassa vuonna 2006.

Auer on kiistänyt teon koko oikeusprosessin aikana. Anneli Auer on syyttäjän mukaan saattanut nauhoittaa surmaamisteon ja soittaa sen hätäkeskuspuhelun aikana.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme