Mainos
Mainos

Syyttäjä vaatii Sademiehelle sakkoja tai ehdollista sterilisaatiopuheista

Syyttäjä vaatii sakkoja tai lyhyttä vankeusrangaistusta perussuomalaisista erotetun varavaltuutettu Olli Sademiehen afrikkalaiskirjoituksista.

Sademiehen syytteitä kolmesta kiihottamisesta kansanryhmää vastaan aloitettiin käsittelemään tänään Helsingin käräjäoikeudessa.  

Sademies kirjoitti Facebookissa, että Afrikasta saapuvien lapsimäärä pitäisi rajoittaa kolmeen, vaikka se edellyttäisi pakkosterilisaatiota afrikkalaisille miehille.  

Pakkosterilisaatiokirjoituksen lisäksi Sademies on syytteen mukaan vihjannut kaikkien muslimien olevan "päällekäyviä" ja ehdottanut puolustusmenetelmäksi sianveren suihkuttamista päällekäyvän muslimin päälle.  

Kolmannen syytekohdan mukaan Sademies on ehdottanut joukkorangaistuksia raiskauksista. Sademiehen kirjoituksessa on ehdotettu, että "jokaista matun tekemää raiskausta kohden karkotetaan 100 miespuolista matua siitä pakolaiskeskuksesta, jossa raiskaaja on ollut majoitettuna".  

Helsingin kaupunginvaltuuston varavaltuutettu erotettiin vuonna 2015 perussuomalaisista nettikirjoittelunsa vuoksi.  

Sademies on eläköitynyt Helsingin poliisilaitokselta rikostutkijan tehtävästä.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot