Mainos
Mainos

Syyttäjä vaatii useille tuomioita amfetamiinin valmistusaineen hallussapidosta Oulussa

Laajan amfetamiinin valmistus- ja välitysorganisaation syytteitä on alettu käsitellä maanantaina Oulun käräjäoikeudessa.

Neljää miestä syytetään amfetamiiniemäksen hallussapidosta ja välittämisestä. Nelikon lisäksi kahta syytetään emäksen hallussapidosta.

Syyttäjän mukaan emästä oli noin kaksi kiloa ja siitä olisi saanut noin 1,5 kiloa puhdasta amfetamiinia. A-klinikkasäätiön Päihdelinkin mukaan Suomessa liikkuva amfetamiini on noin 32-prosenttista.

Huumeiden arvo olisi syyttäjän mukaan ollut katukaupassa noin 370  000 euroa.

Kuudelle miehelle vaaditaan rangaistusta törkeästä huumausainerikoksesta. Lisäksi kahta miestä syytetään avunannoista tekoihin. Teot tapahtuivat vuoden 2016 lokakuussa.

Kaikki syytetyt kiistävät syytteet.


Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot