Mainos
Mainos

Tällaiseen pulkkamäkeen piikkilankaa viritettiin – ansa loivan mäen yläpäässä

Ansa oli viritetty lasten suosimaan mäkeen ilmeisesti ilkivallantekotarkoituksessa, arvioi poliisi. Piikkilankaviritys oli kuitenkin loivan mäen yläpäässä kahden koivun välissä, ei mäen keskellä.

Piikkilanka oli pingoitettu mäkeen kahden koivun väliin noin metrin korkeudelle. Kyseessä on Toejoella sijaitseva Eteläpoikkikadun pulkkamäki. 

Jutun tutkinnanjohtaja Tapio Rantasen mukaan piikkilanka ei aiheuttanut vakavaa vaaraa.

– Tokihan jos joku lapsi siihen olisi kävellyt, se olisi varmasti aiheuttanut vammoja. Mutta ei siihen olisi ilmeisesti voinut laskea.

Rantasen tiedot perustuvat paikan päällä eilen käyneen poliisipartion havaintoihin. Kyseinen piikkilanka oli lojunut mäen tuntumassa ilmeisesti jo pidempään yksittäiseen puuhun takertuneena.

Eilisiltana lastensa kanssa pulkkaillut äiti havaitsi, että lanka oli viretty kahden puun väliin pulkkamäen tuntumaan. Hän ilmoitti asiasta poliisille noin kolmen aikaan sunnuntai-iltapäivänä.

Poliisilla ei ole vielä tietoa siitä, kuka langan on mäkeen mahdollisesti virittänyt.

Poliisi pyytää asiasta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä Porin poliisiin numeroon 050 456 4963.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme