Mainos
Mainos

Talvivaara kiistää yhä ympäristörikokset – Perä ei kommentoi

Talvivaara kiistää edelleen, että yhtiön kaivoksella olisi tapahtunut ympäristörikoksia. Talvivaara kertoo, ettei se jaa syyttäjän näkemystä syytekynnyksen ylittymisestä.   

Yhtiö pitää kuitenkin tervetulleena, että faktat ja yhtiön toimintaolosuhteet käsitellään avoimessa tuomioistuinprosessissa.  
Syytteet liittyvät marraskuussa 2012 ja huhtikuussa 2013 tapahtuneisiin kipsisakka-altaan vuotoihin sekä ennakoitua suurempiin päästöihin.  

Talvivaaran toimitusjohtaja Pekka Perä ei halua kommentoida saamaansa syytettä. Hän sanoo, ettei edes saa kommentoida asiaa salassapitovelvollisuuden vuoksi.

Perää ja kolmea muuta syytetään ympäristön turmelemisesta.

Talvivaaran hallituksen puheenjohtaja Tapani Järvinen kertoo, että Perä nauttii edelleen yhtiön hallituksen luottamusta syytteestä huolimatta.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot