Mainos
Mainos

Tampereella metsästetään yhä 50 000 euron kadonnutta timanttisormusta – tapausta tutkitaan törkeänä kavalluksena

Tampereen Stockmannilla lokakuun puolivälissä kadonnutta arvosormusta ei olla vieläkään löydetty.

Rikoskomisario Marja Kiiski Sisä-Suomen poliisista kertoo, ettei poliisille ole tullut mitään tietoa sormuksen olinpaikasta tai siihen liittyviä muita lisätietoja.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä kavalluksena, koska epäillään, että joku olisi voinut löytää sormuksen, eikä sitä sitten olisi palauttanut poliisille tai lailliselle omistajalle. Sormus oli pienessä pinkissä kangaspussissa.

Sormuksen epäiltiin aluksi joutuneen varastetuksi, mutta valvontakamerakuvien perusteella vaikuttaa siltä, että sormus olisi kadonnut laukusta korun omistaneen naisen alle kouluikäisen lapsen mahdollisesti hypisteltyä sitä. Sormus katosi lokakuun puolivälissä Hulluilla päivillä.

Valkokultaisessa sormuksessa on kolmen karaatin timantti, ja sen arvoksi on kerrottu 50 000 euroa. Poliisin mukaan jälleenmyyntiarvoa helyllä ei tiettävästi kuitenkaan ole, koska jalokiveen upotettu tunniste paljastaa sen alkuperän jalokiviliikkeissä. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme