Mainos
Mainos

Tampereella surmattu tyttö ja kiinniotettu nuorukainen seurustelivat

Tampereella eilen surmattu 15-vuotias tyttö ja poliisin kiinni ottama 18-vuotias mies tunsivat toisensa. Kuulusteluissa on selvinnyt, että he myös seurustelivat keskenään.

Poliisin mukaan surmaan liittyy mahdollisesti myös seksuaalirikos.

Tampereen poliisi otti eilen kiinni nuoren, noin 18-vuotiaan miehen epäiltynä 15-vuotiaan tytön surmasta.

Rikoskomisario Ari Luodon mukaan pidätetty mies kertoi ensimmäisissä kuulusteluissa illan tapahtumista melko tarkkaan, mutta surmasta hän ei ole puhunut.

-Täytyy kuitenkin muistaa, että mies on vasta rikoksesta epäilty. Vaikka hän meidän tietojemme mukaan näyttäisikin olevan viimeinen tytön seurassa ollut, se ei välttämättä tarkoita, että hän olisi tekoon syyllistynyt, Luoto muistutti.

Poliisi jatkaa epäillyn kuulustelemista vielä illalla.

Uhri löytyi puistikosta vähäisessä vaatetuksessa

Tyttö löydettiin kuolleena eilen aamulla makaamasta vähäisessä vaatetuksessa. Ohikulkija havaitsi vainajan vähän ennen yhdeksää Juvankadun varrella sijaitsevassa puistikossa.

Rikos on tehty poliisin arvion mukaan noin puolenyön aikaan toissa yönä.

Poliisi on kiinnostunut tapaukseen mahdollisesti liittyvistä, perjantaina iltakahdeksan jälkeen tehdyistä havainnoista. Pienetkin kuulo- ja näköhavainnot ovat ensiarvoisen tärkeitä asian selvittelyssä ja ne pyydetään ilmoittamaan Tampereen poliisilaitokselle numeroon 071 8745539.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme