Mainos
Mainos

Tampereen Keskustorin pahoinpitelyssä pidätyksiä

Tampereen poliisi otti eilen kiinni kaksi ulkomaalaistaustaista miestä törkeästä pahoinpitelystä epäiltyinä. Kuulusteluissa toinen miehistä on myöntänyt pahoinpidelleensä Keskustorin apteekin edustalla suomalaista miestä.

Poliisi on pidättänyt molemmat, alle 20-vuotiaat miehet. Pahoinpitelyn myöntänyt sanoi puolustaneensa itseään.

Uhri sai vakavia vammoja, kun häntä potkittiin päähän. Poliisin mukaan leikkaushoito pelasti miehen, joka on jo päässyt sairaalasta kotihoitoon.

Tutkinnassa ilmennyt, että pidätettyjen ulkomaalaisten ja useamman suomalaisen välillä on ollut sanallista riitaa ja jonkinasteista pahoinpitelyä jo Kirkkokadulla sijaitsevan ravintolan edustalla ravintolan sulkemisajan jälkeen kello 3.30.

Riitapukarit siirtyivät Kirkkokatua Keskustorille, jossa suukopu kärjistyi pahoinpitelyyn. Tämänhetkisen tiedon perusteella näyttäisi poliisin mukaan siltä, että havainnot samana yönä tapahtuneista ulkomaalaisten ja suomalaisten välisistä yhteenotoista Keskustorin liepeiltä liittyisivät samaan tapahtumasarjaan.

Poliisi pyytää edelleen silminnäkijähavaintoja riitelystä tapahtumapaikoilla. Havainnot voi ilmoittaa numeroon 071 874 5800.

(MTV3)

(5.10.)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme