Mainos
Mainos

Tampereen murhasta epäiltyjä vaaditaan vangittaviksi

Pirkanmaan poliisi aikoo esittää kahta kiinni ottamaansa miestä vangittaviksi murhasta epäiltyinä. Vangitsemisoikeudenkäynti pidetään Tampereen käräjäoikeudessa huomenna.

Toinen vangittaviksi vaadituista miehistä on 1970-luvun alussa syntynyt ylöjärveläinen ja toinen 1980-luvun alussa syntynyt tamperelainen. Molemmilla on rikostausta.

Poliisi on ottanut kiinni myös kolmannen miehen epäiltyjen löytöpaikkakunnalta. Häntä poliisi ei kuitenkaan epäile henkirikoksesta vaan rikoksentekijöiden suojelemisesta. Mies on syntynyt 1980-luvun lopulla.

Poliisi tutkii tekoa murhana sen raakuuden ja julmuuden vuoksi. Poliisi ei kuitenkaan kerro tekotavasta yksityiskohtia, koska tutkinta on vasta alussa.

Poliisin mukaan rikos on tapahtunut asunnossa Tampereen lähikunnassa. Henkirikoksen uhrin, vuonna 1958 syntyneen tamperelaismiehen ruumis, löytyi Haukiluomasta lauantaiaamuna.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme